Avís legal

 

En aquest apartat explicarem alguns dels aspectes “legals” de la publicació de fotos a la nostra web.

La web www.fotofile.cat i la web www.fotofile.info, juntament amb tots els seus continguts son creació i propietat de Jordi Turza Farre. En cas de fotografies incorporades d’altres autors per qualsevol motiu, es mencionarà l’autor i ell en serà el propietari, nosaltres nomes farem d’aparador de la seva obra.

Les fotografies amb marca d’aigua copyright son propietat de l’autor, no es permès la apropiació, modificació, impressió ni manipulació sense permís de l’autor. Totes les fotos estan “marcades”, per si en casos de apropiació indeguda sense autorització, si en un futur es publiquen a Internet sota un altre nom, seran localitzades fàcilment per un programa rastrejador i es demanaran responsabilitats.

Les fotos han estat preses en llocs públics, en actuacions i esdeveniments públics, per el que si alguna persona es veu reflectida en alguna de les nostres fotografies i no vol sortir a la nostre web, nomes cal que contacti amb nosaltres i retirarem la foto de la nostra web el mes aviat possible. La nostra adreça de contacte per qualsevol cosa es fotosweb@fotofile.cat.

La nostra responsabilitat finalitza treient la foto de la web, en cap cas farem cap compensació econòmica ni res semblant, ja que no hi ha cap interes comercial en mostrar-les per part nostre i no hi tenim cap benefici.

Les fotos de menors es publicaran amb molta cura, mirant de ser sempre respectuosos i al servei de la fotografia artística, mai de mala fe. Sempre han estat preses en actes públics on els menors son els protagonistes dels actes, davant dels pares, de molta gent i molts altres fotògrafs. En cas de trobar alguna fotografia que no es vulgui publicar, la eliminarem el mes aviat possible, poseu-vos en contacte amb nosaltres a traves del mail anterior.

Si volguéssiu la vostra fotografia o dels vostres fills us la enviarem amb molt de gust, en cas de voler-la impresa us posaríem en contacte amb alguna empresa local per fer-ho. No s’envien fotografies a terceres persones que no tenen res a veure amb el subjecte fotografiat.

Les fotos compartides en xarxes socials son responsabilitat dels usuaris que les comparteixen. Nosaltres, nomes som responsables de les fotografies incloses a la nostre web, en cap cas podem accedir a les fotografies d’altres usuaris de xarxes socials que hagin compartit alguna fotografia nostra.

La modificació, apropiació i manipulació de les nostres fotos per fer-ne un us comercial o de mala fe estan completament prohibides i poden ser denunciades.

La nostra intenció es donar a conèixer la fotografia i la seva vessant artística, gaudiu de les nostres fotos, i si us agraden… compartiu-les!

Jordi Turza Farre

 Posted by at 09:38