Sobre nosaltres

 

Bon dia!

Soc Jordi Turza Farre, creador de www.fotofile.infowww.fotofile.cat.

A la web www.fotofile.cat hi trobareu una selecció de les millors fotografies que al nostre parer hem aconseguit, i a la web www.fofofile.info hi posarem la totalitat de les fotos que hem publicat a Internet. En tenim un fons considerable, mes de 100.000 en reserva, per el que les anirem publicant poc a poc.

El nostre propòsit, tant meu com el de la meva companya Carme, és donar a conèixer la nostre afició per la fotografia, recollida durant mes de 10 anys, de tots els llocs, festes i esdeveniments interessants que hem anat trobant i fotografiant durant aquest temps.

Com es pot comprendre, al llarg d’aquest període de temps hem anat aprenent, guanyant en coneixements i equip, millorant cada dia que fem fotos noves, agafant noves tècniques, fent cursets, noves sortides, nous programes d’edició… l’afició es porta dins i la tecnologia avança una barbaritat, de tal manera que de vegades fins hi tot ens veiem desbordats per una feina que nomes ens porta satisfaccions i cap benefici econòmic.

Us convidem a gaudir, difondre i compartir la nostra afició i les nostres fotografies en xarxes socials i qualsevol medi adient, sempre que feu constància de on han sortit. Els enllaços en cada fotografia us ajudaran a fer-ho més fàcilment.

 Gracies per visitar-nos! Gaudiu de les fotos!!

 Jordi Turza Farre.

 Posted by at 09:35